Kaartverkoop Reünistenweekend

Hieronder vind u alle informatie over de verschillende kaarten die aangeschaft kunnen worden voor het reünistenweekend op 14 en 15 juli 2018. Als u onder aan de pagina op de knop ‘Koop kaarten‘ klikt kunt u de kaarten meteen aanschaffen.

 

Kaarten reünistenweekend

Een weekend vol weerzien van oude vrienden en met elkaar genieten van alle Delftse kracht die de Leden in het lustrumterrein hebben gestopt. We hebben verschillende kaartcombinaties gemaakt zodat u kunt komen op de momenten dat u dat wilt. Lees de verschillende opties dus goed door voordat u naar de volgende pagina gaat.

 

Kaarten Spelco voorstelling

Het Zomerspektakel, tussen bomen en beken wordt mens met dier vergeleken, is een vrolijk en humoristisch toneelstuk voor jong en oud. Het stuk is gebaseerd op het Engelse kinderboek Wind in the Willows. Het verhaal over de vele dieren in het bos die van alles meemaken spreekt erg tot de verbeelding en de menselijke eigenschappen van deze dieren maken het tot een eigenzinnig en volwassen stuk. De regisseur Bruun Kuijt heeft een uniek gevoel voor humor, en een interessante kijk op het gebruik van ruimte. Het stuk zal gespeeld worden in een zelfgebouwd openluchttheater in een bosrijke omgeving. Alle elementen samen zorgen ervoor dat het stuk een prachtige belevenis zal worden!

 

Kaarten Apollo concert

Tijdens het Lustrumconcert pakt Apollo groots uit! Onder de enthousiaste begeleiding van Dick Verhoef zal het orkest met Beethovens imposante Ouverture Egmont opus 84, aftrappen, waarna Serenade nr.1 in D opus 11 van Brahms wordt gespeeld. Door het in bezetting verdubbelde orkest voor dit Lustrumproject, zullen deze krachtige en expressieve stukken goed tot hun recht komen. Hierna springen we 200 jaar vooruit in de tijd door samen met The Phoenix Funk Foundation, de funk en pop band van de Zaak, een popprogramma neer te zetten. In Metropole bezetting zullen we dan een hele andere kant van Apollo laten zien! Deze mix van muziekgenres zorgt ervoor dat het een fantastisch spektakel zal worden!

 

Boekje ‘Corpsmaagd, Phoenix en Phoenixlied lichtbakens op onze levensweg’

Ter gelegenheid van het 34 e Lustrum heeft reünist Maarten Zweers een boekje geschreven over de betekenis van de symboliek van de Corpsmaagd, de Phoenix, het Phoenixlied en de belangrijkste schilderingen in de voorzaal van de Sociëteit. Alles hangt ‘op Delftsche wijze’ met elkaar samen, zoals de titelpagina al laat zien. Een verbijsterende hoeveelheid idealistische gedachten en symboolkennis blijkt bij de oprichters van het DSC en bij de makers van de schilderingen te hebben geleefd. In een met veel kleurrijke foto’s prachtig uitgevoerd klein boekje – het past in uw colbertjasje – is dit alles beschreven. Leuk om te weten en een grote inspiratiebron voor iedereen, die idealistisch zijn weg in het leven zoekt en met de toekomst bezig is.

N.B.
Door dit boekje aan te schaffen maakt u het ook mogelijk, dat wij voor alle leden en vele toekomstige leden dit document over het DSC kunnen bekostigen.